Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı kapsamında, Avrupa Birliği desteği ile hazırlanan “Pedal Arkadaşım” Belgeseli izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesinin  ilk gösterimine destek olduğu belgesel, 21 Haziran Salı günü saat 21.00’de AKM Perge Salonu’nda izleyicilerle buluşacak.

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı organizasyonunda “Antalya Bisiklet Sevenler Topluluğu” (ABS) iş birliğiyle gösterime girecek belgesel, tandem bisikleti ile 2 kişinin yolculuğunun serüveni anlatılacak. Belgesel gösterimi öncesinde Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği’nin yetenekli üyeleri katılımcılara unutulmaz bir konser verecek.

Özel Bisiklet Turu Düzenlenecek

Belgesel gösterimi öncesinde Antalya Bisiklet Sevenler Topluluğu ve Antalya’da bulunan bisiklet gruplarının katılacağı bir tur düzenlenecek. Turda tandem bisikletleri de yer alacak.

Tur 21 Haziran Salı günü saat 20.00’ de Atatürk parkı önünden başlayarak Atatürk Kültür Merkezi(AKM) önünde son bulacak. Tura ve belgesel gösterimine tüm bisiklet severler ve vatandaşlar katılabilecek. Turun tamamlanmasının ardından saat 21.00’de AKM Perge Salonu’nda “Pedal Arkadaşım” isimli belgeselin gösterimi olacak.