BAŞKAN YÜCEL; RAMAZAN AYI HİZMETLERİ İLE BİLGİ VERDİ:

 “RAMAZAN BOYUNCAEŞGİLİK’TE İFTAR YEMEĞİ VERECEĞİZ”

“ramazan meydanı’ndaki stantların gelirini depremzedeler için kullanacağız”
“ramazan meydanı’ndaki stantların gelirini depremzedeler için kullanacağız”

“RAMAZAN MEYDANI’NDAKİ STANTLARIN GELİRİNİDEPREMZEDELER İÇİN KULLANACAĞIZ”

“ramazan meydanı’ndaki stantların gelirini depremzedeler için kullanacağız”
“ramazan meydanı’ndaki stantların gelirini depremzedeler için kullanacağız”

Alanya BelediyeBaşkanı Adem Murat Yücel, haftalık olağan encümen toplantısının ardından Ramazanayı hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ramazan ayının tüm Türk ve İslamalemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Yücel, “Çok şükür yenidenRamazan’ı Şerif’e kavuştuk. Tüm Alanya halkımızın, Türk ve İslam aleminin Rahmetve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'ini tebrik eder, birlik ve beraberliğimizindaim olduğu, yardımlaşma ve sosyal dayanışmamızın arttığı bir Ramazan ayı geçirmeyidilerim” dedi.

“5 BİN 250 AİLEYE GIDA PAKETİ ULAŞTIRDIK”

Yardımlaşmave dayanışma ayı olan Ramazan için Alanya Belediyesi olarak tüm hazırlıkları yaptıklarınıbelirten Başkan Yücel, “Ramazan ayında da sosyal yardım ve desteklerimizi arttırarakihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız. 5 bin 250 aileye gıda erzak paketlerimiziulaştırdık. Paket dağıtımımız ihtiyaç ve taleplere göre Ramazan boyunca devam edecek”diye konuştu.

“EŞGİLİK DÜĞÜN SALONU’NDA HER GÜN 3 BİN KİŞİLİK İFTAR VERECEĞİZ”

“Her gün EşgilikDüğün Salonumuzda iftar çadırımız kurulacak ve 3 bin kişilik iftar yemeği vereceğiz”diyen Başkan Yücel, “Ayrıca ramazan ayı içinde kentimizin farklı bölgelerinde doğudaMahmutlar, batıda Avsallar ve Konaklı’da iftar yemeklerinde bölge halkımızla biraraya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

“EVDEN ÇIKAMAYANLARA SICAK YEMEK ULAŞTIRILACAK”

BaşkanYücel, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce daha öncedentespiti yapılan ve yeni gelecek talepler doğrultusunda ihtiyaç görülen engelli veevinden çıkamayacak durumda olan vatandaşların evine Sosyal Yardım İşleriMüdürlüğü ekipleri tarafından sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirileceğinisöyledi.

GELENEKSEL RAMAZAN MEYDANI’NIN GELİRLERİDEPREMZEDELERE HARCANACAK

Ramazan ayınınmanevi iklimini yaşatan Geleneksel Ramazan Meydanı’nın da bugün  itibariyle kurulduğunu yarın ise resmiaçılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Yücel, “Ramazan boyunca akşamlarıbelediye binamız arkasındaki Geleneksel Ramazan Meydanı’nda etkinliklerimiz devamedecek. Bu yıl meydanımızın yiyecek-içecek stantlarından elde edilen tüm gelirlerinideprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yararına kullanacağız. Bu anlamda da önemarz eden Ramazan Meydanı etkinliklerimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum”dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN RAMAZAN’DA DA DEPREM BÖLGESİNE YARDIMÇAĞRISI