Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Manavgat ve Serik’te muhtelif mahalleleri kapsayan içme suyu imalatları yapım işi hızla devam ediyor. Proje kapsamında Serik ilçesi Boğazkent ve Gedik Mahallelerinde ASAT ekipleri çalışmalarına başladı.

 

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Eylül ayında başlatılan Manavgat-Serik İlçeleri Muhtelif Mahalleleri İçme Suyu İmalatları Yapım İşi Projesi devam ediyor. Daha önce Serik Kadriye ve Bucakköy Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ASAT, Boğazkent ve Gedik Mahallelerine gelen isale hatlarını da yenileniyor. Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini çalışmaları ASAT Genel Müdürlüğü’nün öz kaynakları ile yapılıyor.

Şebeke Hatları Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’te başlatılan çalışma ile ekonomik ömrünü tamamlayan ve sürekli arıza veren şebeke hatlarında dünya standartlarına uygun malzeme kullanıyor. ASAT tarafından başlatılan yatırım ile bölgedeki eski şebeke hatları yenilenirken, içme suyu kapasitesi ve kalitesi de arttırılmış oluyor. Özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu sorunu ASAT’ın özverili çalışmasıyla son bulacak.