Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken, personel emrine verilen Kadir Yıldız, başka bir ile tayininin çıktığını öğrenince beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu. Sol omzundan yaralanan Kadir Yıldız hastanede tedaviye alındı.

Tayin Edilen Emniyet Müdürü Kadir Yıldız İntihara Kalkıştı
Tayin Edilen Emniyet Müdürü Kadir Yıldız İntihara Kalkıştı
Olay, Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1321 Sokak üzerindeki bir sitede akşam saatlerinde meydana geldi. Daha önce Antalya Emniyet Müdürlüğü Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürüyken hakkındaki iddialar nedeniyle görevden alınarak personel emrine verilen Kadir Yıldız, başka bir ile tayininin çıktığını öğrendi. Gelişmeler nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen Kadir Yıldız beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu. Sol omzundan yaralanan Kadir Yıldız için olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan Kadir Yıldız'ın omzuna giren kurşunun sırtından çıktığı belirlendi. Ameliyata alınan Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayı duyan çok sayıda meslektaşı da Yıldız'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi almak üzere hastaneye geldi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.